Premierul s-a întâlnit cu răniţii din Colectiv

Visul părinţilor celor răniţi în clubul colectiv este construcţia unui spital nou.

Adăugat: 28 Octombrie 2016
Ultima actualizare:28 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloş, premierul României
trimite pe mail

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit în această dimineaţă, la Guvern, cu mai mulţi răniţi din incendiul, de anul trecut, din clubul Colectiv, dar şi cu rude ale acestora.

Preşedintele Asociaţiei Colectiv, Eugen Iancu, a declarat în urmă cu puţin timp că s-au făcut progrese, dar mici, în opinia sa.

El speră că modificările legislative, schimbările de mentalitate şi construcţia de spitale să aibă loc cât mai repede. 

"Visul nostru, al părinţilor, cel mai mare ar fi construcţia unui spital. Noi ne-am dori să punem mâna la construcţia unui spital, cum spunem noi, să vedem o placă pusă pe el gravat în numele copiilor noştri. Noi, duminică, la 22:32 vom aprinde un proiector, un tun din acesta de lumină. Acuma îl instalăm acolo şi chiar profit de faptul că sunteţi aicea, aş ruga pe toţi patronii de cluburi ca la 22:32, nu ştiu, poate ar pute aface un astfel de gest, să ţină un mic moment şi să ridice spre cer o rază de lumină", a spus preşedintele Asociaţiei Colectiv, Eugen Iancu.

La întâlnirea de la sediul Guvernului au mai participat şi ministru Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi ministrul de Interne, Dragoş Tudorache.

Întâlnirea a avut loc în contextul în care peste două zile, pe 30 octombrie, se împlineşte un an de la incendiul din Colectiv, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, iar alte 147 au fost rănite.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza