Premierul promite fonduri pentru un nou spital la Sibiu

Premierul Mihai Tudose a promis fonduri de la buget pentru un nou spital la Sibiu, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a avansat mai multe căi de finanţare.

Adăugat: 2 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:2 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Premierul Mihai Tudose şi liderul PSD, Liviu Dragnea, au constatat ieri seară la Sibiu că aici este nevoie de un spital nou, după ce au făcut o scurtă vizită la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Premierul a promis fonduri de la buget pentru un nou spital la Sibiu, iar liderul PSD a avansat mai multe căi de finanţare.

"Erau solicitări de a se moderniza pe anumite unităţi medicale şi n-avea rost. Mai bine să faci o investiţie serioasă, aşa cum merită Sibiul, pentru spital modern, mare, care să cuprindă toate aceste unităţi medicale într-un singur loc şi cu dotări moderne. Există mai multe variante de finanţare. Sunt posibilităţi de finanţare şi din bugetul de stat. O altă variantă poate să fie din fonduri europene, o altă variantă poate să fie pe Legea parteneriatului public privat care va fi adoptată de către guvern, am convenit, prin ordonanţă de urgenţă, pentru că ea trebuie să intre în vigoare în acest an pentru a începe să-şi producă efecte din 2018, pentru că ăsta este un instrument prin care investiţiile în România se vor dezvolta foarte, foarte mult", a spus Liviu Dragnea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza