Premierul Mihai Tudose, întâlnire cu conducerea TAROM

Vizita premierului are loc după ce acesta i-a atras atenţia ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, cu privire la pierderile înregistrate de TAROM.

Adăugat: 31 August 2017
Ultima actualizare:31 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

UPDATE Premierul Mihai Tudose a discutat aproape o oră şi jumătate cu conducerile companiilor Tarom şi Aeroporturi Bucureşti.

La ieşire, premierul Mihai Tudose ne-a spus că a vrut să ştie chiar de la sursă problemele reale ale acestor companii.

Am aflat că există planuri de restructurare şi determinarea conducerii acestor companii de a performa actualul management.

Vizita premierului are loc după ce, pe 18 august, Tudose i-a atras atenţia ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, cu privire la pierderile înregistrate de TAROM. 

Şeful Guvernului i-a transmis atunci ministrului transporturilor că va avea o discuţie personală cu el şi cu managerul TAROM pe această temă.

În aceeaşi zi, Corpul de Control al premierului începea verificări la TAROM şi la Compania Naţională de Investiţii.

Directorul interimar Florin Susanu a fost desemnat în această funcţie cu mandat de o lună de Consiliul de Administraţie al companiei, după demisia predecesorului său, Eugen Davidoiu.

Premierul spunea astăzi că, din discuţiile cu reprezentanţii celor două companii, s-a desprins o concluzie şi anume lipsa până acum a unei conduceri adecvate, a unui management performant.

Mihai Tudose spunea că sunt probleme, însă este optimist şi că acestea se vor rezolva.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
31 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza