Premierul Grindeanu: Vom reglementa problema tăierii lemnelor de foc

Premierul Sorin Grindeanu le-a vorbit astăzi aleşilor locali de pe Valea Bârgăului despre îmbunătăţirea infrastructurii rutiere din zonă, dar şi despre dreptul localnicilor de a tăia copacii pentru consumul intern.

Adăugat: 11 Aprilie 2017
Ultima actualizare:11 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Vizita premierului Sorin Grindeanu în judeţul Bistriţa-Năsăud
trimite pe mail

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit astăzi cu primarii de pe Valea Bârgăului.

Au discutat despre îmbunătăţirea infrastructurii rutiere din zonă, dar şi despre dreptul localnicilor de a tăia copacii pentru consumul intern. 

Premierul Sorin Grindeanu le-a vorbit localnicilor despre planul naţional de dezvoltare locală. 

"Ştiu că aveţi proiecte depuse pe PNDL. Sunt multe proiecte. Suntem în faza de evaluare; eu sper s-o terminăm cât de repede, astfel încât să se dea drumul la lucrări. De asemenea, o problemă cu care ne confruntăm legată de lemnele de foc - şi o să facem o reglementare în perioada imediat următoare, astfel încât tot ceea ce a fost greşit să îndreptăm şi să reglementăm tot acest domeniu pentru lemnele de foc", a spus Sorin Grindeanu. 

Premierul a vizitat apoi un şantier unde se reabilitează un drum judeţean, pentru care constructorul s-a angajat să-l finalizeze până la vară.  

Sorin Grindeanu va participa în această după-amiază la festivităţile dedicate împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Bistriţa.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
11 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza