Premierul Dacian Cioloş, vizită de lucru în Statele Unite

Premierul Dacian Cioloş va avea întrevederi cu vicepreşedintele Joseph Biden, dar şi cu o serie de înalţi oficiali ai Administraţiei americane, în cadrul unei vizite de lucru pe care o începe duminică.

Adăugat: 13 Mai 2016
Ultima actualizare:13 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloş, premierul României
trimite pe mail

Premierul Dacian Cioloş va face, începând de duminică, o vizită de lucru în Statele Unite, în cadrul căreia va avea întrevederi cu vicepreşedintele Joseph Biden, dar şi cu o serie de înalţi oficiali ai Administraţiei americane, cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, precum şi cu membri ai comunităţii româneşti din zona Washington.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, scopul vizitei este evidenţierea succesului Parteneriatului strategic în domeniul securităţii, precum şi consituirea unei dimensiuni economice de o anvergură similară, pornind de la profilul de astăzi al României, caracterizat prin creştere economică, stabilitate şi predictibilitate.

Din delegaţia oficială condusă de prim-ministru vor face parte ministrul de Externe, al Energiei şi un reprezentant al Departamentului pentru Investiţii Străine şi Parteneriat Public-Privat.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
13 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza