Premierul Dacian Cioloş, în vizită la militarii români din Bosnia - Herţegovina

Premierul Dacian Cioloş şi ministrul apărării, Mihnea Motoc, au avut discuţii oficiale cu comandanţii misiunii Uniunii Europene şi NATO din Bosnia - Herţegovina şi s-au întâlnit cu cei 40 de militari români care participă la misiunea EUFOR.

Adăugat: 21 Octombrie 2016
Ultima actualizare:21 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Dacian Cioloş şi ministrul apărării, Mihnea Motoc, sunt în vizită la militarii români din Bosnia - Herţegovina.

Ei fac parte din misiunea EUFOR a NATO şi a Uniunii Europene în Balcanii de Vest, transmite reporterul Radio România Actualităţi, Alin Şerbănescu, care însoţeşte delegaţia oficială. 

Până la ora 13.00,  cei doi demnitari români au avut discuţii oficiale cu comandanţii misiunii Uniunii Europene şi Nato din Bosnia - Herţegovina şi s-au întâlnit cu cei 40 de militari români care participă la misiunea EUFOR din această ţară, campaţi la Camp Butnir.

Premierul Dacian Cioloş şi ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, vor mai vizita Casa Românească din Sarajevo şi vor depune coroane de flori la monumentul dedicat sublocotenentului Remus Brânzan, căzut la datorie în Bosnia - Herţegovina.

În continuare cei doi demnitari români se vor deplasa în Kosovo, unde de asemenea vor avea discuţii oficiale cu comandatul misiunii NATO KFOR şi se vor întâlni cu cei 56 de militari români campaţi în baza de la Pristina.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza