Premierul Cioloș s-a întâlnit cu agricultorii la Afumați

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit cu fermierii în cadrul seriei de întâlnir "În dialog cu fermierii".

Adăugat: 4 August 2016
Ultima actualizare:4 August 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Constituirea unui fond mutual care să rezolve, în următorii ani, riscurile de calamităţi naturale a fost una dintre temele discutate de premierul Dacian Cioloş cu reprezentanţii agricultorilor prezenţi în localitatea Afumaţi, din judeţul Ilfov.

Agricultorii au cerut simplificarea procedurilor pentru obţinerea subvenţiilor.

"Sunt câteva lucruri care vor trebui clarificate în perioada următoare, şi legat de relaţia dintre fermier şi cel care arendează terenul şi legat de modul în care se colectează plata TVA-ului, posibilitatea de a compensa pe viitor datorii pe care agricultorii le au la stat cu subvenţii pe care statul le datorează agricultorilor şi care câteodată sunt în întârziere. Deci, sunt câteva lucruri care pot să faciliteze activitatea agricultorilor", a spus Dacian Cioloş.

La întălnirea de la Afumaţi, care a fost prima dezbatere a premierului din seria "În dialog cu fermierii", au mai participat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi reprezentanţi ai Agenţiilor pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, de Administrare Fiscală şi de la Ministerul Finanţelor, transmite redactorul RRA, Alin Şerbănescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza