Premierul Cioloş, prezent la depunerea jurământului la Academia de Poliţie

Premierul Dacian Cioloş, ministrul de interne, Dragoş Tudorache, precum şi mai mulţi înalţi oficiali din ţară şi din străinătate au participat la depunerea jurământului la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".

Adăugat: 29 Septembrie 2016
Ultima actualizare:29 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" au depus, astăzi, jurământul peste 550 de studenţi, din care o treime sunt fete.

Este cea mai mare promoţie de până acum a instituţiei de învăţământ. 

La ceremonie au fost prezenţi premierul Dacian Cioloş, ministrul de interne,  Dragoş Tudorache, precum şi mai mulţi înalţi oficiali din ţară şi din străinătate.

Şeful guvernului, Dacian Cioloş, i-a îndemnat pe studenţi, în primul rând să-şi urmeze conştiinţa:  

"Aşa cum le spuneam şi studenţilor, vor face parte din ceea ce numim o instituţie de forţă şi cred că e important mai mult ca oricând să înţelegem că forţa nu înseamnă a-i domina pe ceilalţi, ci ca să-i serveşti pe ceilalţi cu demnitate, să-i serveşti cu respect şi în primul rând integru şi curat în faţa conştiinţei tale. Am vrut să le tramsmit studenţilor acest mesaj pentru că cred că instituţiile pe care le vor servi ei în câţiva ani de zile au nevoie mai mult ca oricând în momentul de faţă să înţeleagă acest lucru", a spus Dacian Cioloş.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza