Premierul Cioloș nu este de acord cu amânarea difuzării interviului acordat TVR

Televiziunea Publică a decis să amâne difuzarea, duminica trecută, a interviului acordat de premierul Dacian Cioloş emisiunii "Viaţa satului".

Adăugat: 29 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:29 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloș, premierul României
trimite pe mail

Premierul Dacian Cioloş NU este de acord ca interviul pe care l-a acordat emisiunii "Viaţa satului" de la TVR să fie difuzat la o altă dată sau pe un alt canal decât cele convenite la momentul înregistrării interviului.

Totodată, premierul NU autorizează nici difuzarea acestuia pe spaţiul de dezbatere electorală al vreunui partid politic, se arată într-un comunicat al guvernului, primit la redacţie.

În acest interviu, prim-ministrul a menţionat o serie de informaţii de interes pentru fermieri şi a punctat rezultate la zi, raportate până la momentul înregistrării interviului, iar transmiterea cu aproximativ trei săptămâni mai târziu a interviului ar însemna difuzarea unor informaţii care nu mai sunt actuale.

Amintim că Televiziunea Publică a decis să amâne difuzarea, duminica trecută, a interviului acordat de premierul Dacian Cioloş emisiunii "Viaţa satului", motivând că ar exista constrângeri din cauza campaniei electorale.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza