Premierul Cioloş discută priorităţile agriculturii şi energiei

Premierul a anunţat că va merge la fiecare minister în parte, pentru a discuta prioriăţile în fiecare domeniu de activitate.

Adăugat: 14 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:14 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Dacian Cioloş, premierul României
trimite pe mail

Premierul  Dacian Cioloş va discuta astăzi cu miniştrii Agriculturii, Achim Irimescu, şi cu cel al Energiei, Victor Grigorescu, pe tema priorităţilor în cele două domenii.

Discuţia are loc după anunţul de ieri al şefului executivului, potrivit căruia toate ministerele şi-au stabilit priorităţile şi o listă cu acestea urmează să fie transmisă parlamentului.

"Trebuie să ne concentrăm pe implementarea acestor măsuri, pentru că timpul este scurt şi, încă o dată, vreau să faceţi diferenţierea între priorităţile pe care şi le-a stabilit acest guvern şi lucrurile care oricum trebuie făcute pentru administrarea normală a ministerelor pe care le conduceţi", a spus acian Cioloş.

Tot ieri, Guvernul a anunţat că proiectul noii legi a salarizării publice va fi elaborat până la jumătatea lunii viitoare, după consultări cu sindicatele, autorităţile locale şi cu membrii comisiilor de specialitate din Parlament.

În replică, PSD a apreciat că iniţiativa va avea ca efect  amânarea aplicării noii legi a salarizării publice, având în vedere că social-democraţii au finalizat, în noiembrie anul trecut, un proiect al acesteia.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
14 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza