Premierul cere soluţii pentru rezolvarea situaţiei de la ROMATSA

Premierul Victor Ponta cere ministrului Transporturilor soluţii pentru ca serviciile de interes naţional şi de siguranţă naţională să nu fie perturbate.

Adăugat: 26 August 2015
Ultima actualizare:26 August 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta i-a cerut astăzi la începutul şedinţei de guvern ministrului Transporturilor, Iulian Matache, să găsească soluţii pentru a rezolva situaţia de la ROMATSA.

"Eu sunt convins că puteţi să găsiţi soluiţii şi nu-mi plac astea de forţă, îmi plac totdeauna lucrurile raţionale şi cred că aveţi capacitatea în continuare să găsiţi soluţii în aşa fel încât servicii de interes naţional şi de siguranţă naţională să nu fie perturbate. Înţeleg că nu-s probleme de bani, că bani câştigă mai mult. Foarte bine, e bine să câştige, nu am nimic împotriva acestei idei, dar atunci să-şi facă şi ei treaba şi toată lumea va fi mulţumită.", a spus premierul.

Amintim că sindicaliştii de la ROMATSA au anunţat că declanşează la 1 septembrie greva generală pe termen nelimitat până la soluţionarea revendicărilor.

Controlorii de trafic aerian cer majorarea salariilor, reducerea vârstei de pensionare de la 65 la 55 de ani, îmbunătăţirea condiţiilor de lucru şi chiar demisia actualei conduceri a regiei.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
26 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza