Premierul cere o mobilizare suplimentară, în contextul creşterii numărului de infectări

Premierul a cerut instituţiilor statului să verifice pe teren dacă sunt respectate regulile de protecţie.

Adăugat: 26 Iunie 2020
Ultima actualizare:26 Iunie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, premierul României. Sursa: Guvernul României
trimite pe mail

Autorităţile au anunţat ieri 460 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, cele mai multe de la intrarea în starea de alertă şi din ultimele două luni.

În acest context, premierul Ludovic Orban a cerut o mobilizare suplimentară din partea autorităţilor şi mai multe controale.

Premierul Ludovic Orban a atras atenţia că, în contextul în care există unii politicieni care pun sub semnul întrebării pericolul produs de pandemia cu COVID-19, actuala campaniei de informare publică trebuie să îi convingă pe cetăţeni să respecte regulile de protecţie împotriva pandemiei.

Premierul a cerut instituţiilor statului să verifice pe teren dacă sunt respectate regulile de protecţie.

Ludovic Orban: Inspecţia Muncii trebuie să fie pe teren. De asemenea, poliţia trebuie să fie implicată şi să susţină controalele efectuate de entităţi partenere, cum ar fi inspecţia muncii sau ISCTR, pentru respectarea regulilor privind transportul public. Regulile sunt absolut necesare în transportul public. De asemenea, trebuie verificată respectarea regulilor în spaţii comerciale şi în general în toate locurile unde există interacţiune între oameni.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Iunie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza