Premierul a semnat lista cu noii secretari de stat propuşi de UDMR

Premierul Victor Ponta a semnat numirea unor secretari de stat maghiari, pe baza propunerilor făcute de Uniunea Democrată Maghiară din România, aflată la guvernare de la începutul lunii martie a acestui an.

Adăugat: 3 Aprilie 2014
Ultima actualizare:3 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Premierul Victor Ponta şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor
trimite pe mail

Astfel, directorul executiv al Direcţiei Criş a Administraţiei Apele Române, Sándor Pásztor, va fi noul secretar de stat pentru gospodărirea apelor, pădurilor şi pisciculturii.

Preşedintele UDMR Covasna, Zoltán István, este secretar de stat în Ministerul Transporturilor, iar prodecanul ASE din Bucureşti, Attila György, a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici este condusă din nou, după şase ani, de József Birtalan, care până în prezent a fost vicepreşedintele Consiliului Judeţean al judeţului Harghita.

Numirea fostului ministru al informaticii şi comunicaţilor, Károly Borbély în funcţia de secretar de stat pentru probleme energetice.

Secretarului general adjunct al UDMR, Csilla Hegedüs, ocupă postul de secretar de stat în Ministerul Culturii, a fost semnată de premierul Victor Ponta încă săptămâna trecută.

András Király, care a ocupat postul de secretar de stat în Ministerul Educaţiei şi înaintea intrării la guvernare a UDMR, a rămas în continuare în această funcţie, ca şi Enikő Laczikó, care va conduce şi în viitor Departamentul pentru Relaţiile Interetnice, cu rang de secretar de stat.

Conform acordului încheiat între UDMR şi USD, Uniunea Democrată Maghiară din România dispune de 14 posturi de secretari de stat sau cu rang de secretari de stat în actuala guvernare, informează Agenţia de presă Rador.Autor:
Agenţia de presă RADOR
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
3 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza