Predoiu: USL, mijloc politic electoral prin care PNL şi PSD au înşelat populaţia

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, susţine că în acest moment, liberalii sunt înşelaţi la rândul lor de proprii parteneri de guvernare, în speţă PSD, PC şi UNPR, cei care au înfiinţat acum Uniunea Social-Democrată.

Adăugat: 13 Februarie 2014
Ultima actualizare:13 Februarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Victor Ponta şi Crin Antonescu se comportă în aceste zile "precum doi chirurgi beţi care se bat în sala de operaţie pe bisturiu, în timp ce pacientul moare" şi a arătat că USL este "o înşelătorie politică".

"Victor Ponta şi Crin Antonescu ne oferă în aceste ore un spectacol grotesc. Nu avem de-a face cu o luptă politică, ci avem de-a face cu o bătălie a unor clanuri pe avantajele guvernării. Nu avem de-a face cu o confruntare politică, ci o luptă de hiene politice care au uitat de români şi au grijă doar de propriile interese", a spus Predoiu.

Democrat-liberalii, prin vocea lui Cătălin Predoiu, afirmă că tensiunile dintre partidele aflate la guvernare demonstrează că Uniunea Social-Liberală a fost un mijloc politic electoral de a înşela populaţia României.

Prim-vicepreşedintele PDL susţine că în acest moment, liberalii sunt înşelaţi la rândul lor de proprii parteneri de guvernare, în speţă PSD, PC şi UNPR, cei care au înfiinţat acum Uniunea Social-Democrată.

"Acum aceeaşi oameni care au înşelat români în urmă cu un an şi mai bine pun la cale o nouă păcăleală politică, o nouă impostură, o nouă înşelătorie care se cheamă USD, pe care vor să o construiască şi să o folosească precum o carte măsluită prin care să-l păcălească pe domnul Antonescu", a spus el.

Cătălin Predoiu consideră că astfel de jocuri politice între partidele de la putere demonstrează dezinteresul celor patru formaţiuni pentru  nevoile cetăţenilor României.

Democrat-liberalii mai spun că nu vor colabora cu liberalii dacă PNL va ajunge în opoziţie, dar nici cu social-democraţii, dacă PSD va dori schimbarea lui Crin Antonescu de la şefia Senatului.
 Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
13 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza