Predoiu: Tot ce am început am lăsat la cheie în urma mea

Cătălin Predoiu declară că va face tot posibilul pentru a-i convinge pe bucureşteni că este cel mai bine pregătit pentru a deveni primarul general al Capitalei.

Adăugat: 31 Mai 2016
Ultima actualizare:31 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cătălin Predoiu, discuții cu alegătorii
trimite pe mail

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat că, în urma refuzului celorlalţi candidaţi de centru-dreapta de a-şi uni forţele pentru sprijinirea celui mai bine clasat în sondajele de opinie, singura posibilitate prin care mai poate fi ales un primar de dreapta este acea ca bucureştenii să iasă în număr cât mai mare la vot.

Cătălin Predoiu a precizat că, în timpul rămas până la alegeri, va face tot posibilul pentru a-i convinge pe bucureşteni că este cel mai bine pregătit pentru a deveni primarul general al Capitalei.

"Oamenii să vină la vot pe 5 iunie, să voteze Cătălin Predoiu! Eu nu sunt dator investitorilor imobiliari, eu am în spate un partid care a început reforma şi o va continua. Eu am experienţă de conducere, am recunoaştere internaţională, am o viziune demonstrată în toate dezbaterile în care am fost, am experienţa proiectelor concretizate, împlinite. Nu am început un proiect pe care să îl las în aer. Dimpotrivă, tot ce am început am lăsat la cheie în urma mea", a spus Predoiu.

Matei Lupu: Am reuşit să facem din Moldova Nouă un oraş normal

Candidatul PSD la funcţia de primar al localităţii Moldova Nouă, Matei Lupu, a participat la un miting electoral.

El a reamintit alegătorilor realizările ultimului său mandat.

"Am reuşit să facem din Moldova Nouă un oraş normal. Vreau să vă amintiţi dumneavoastră, care sunteţi din Moldova Nouă, că în 2000, când am preluat oraşul, unde avem centru de afaceri, stăteau caii. Gândiţi-vă foarte bine când mergem la vot, pentru că este foarte uşor să vină să spună: "Nu este bine, nu este bine sau este rău", dar gândiţi-vă câte s-au făcut. În Moldova Nouă s-au făcut 21 de reabilitări termice ale blocurilor. La toate şcolile şi grădiniţele, la absolut toate le-am băgat încălzire centrală, le-am izolat termic şi le-am pus geamuri", a susținut Matei Lupu.

La acest miting electoral au participat 28 de primari şi candidaţi de primari şi consilieri din întreg Banatul de Sud şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Pataki Csaba: Oamenii merită mai mult respect din partea municipalităţii

Candidatul UDMR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, spune că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, el şi echipa sa vor conlucra cu Primăria Municipiului Satu Mare.

El a prezentat mai multe proiecte care privesc atât judeţul, cât şi municipiul reşedinţă de judeţ.

"Transportul public degeaba se rezolvă la nivel de judeţ şi vin microbuze confortabile până în Municipiul Satu Mare, dacă aici transportul public este cum este. Fără a avea o autogară de nivel european, sunt oameni care susţin economia municipiului trăind în alte localităţi, cred că merită mult mai mult respect din partea municipalităţii. Râul Someş poate să dea sute de locuri de muncă, atât în municipiu, cât şi în comunele înşirate pe ambele maluri ale acestui râu care este neexploatat", susține Pataki Csaba.

Pe listele de candidați PND din Brăila, 62% sunt femei

În cadrul unei conferinţe de presă, candidatul la Primăria Brăilei din partea Partidului Naţional Democrat, Simona Drăghincescu, a declarat că rolul femeii în politică trebuie să fie mai consistent.

Ea a precizat că pe listele de candidaţi pentru acest judeţ se află femei în proporţie de 62%.

"De data asta, femeile s-au hotărât să se implice mai mult decât consideră unii. Ar trebui pur şi simplu să înţelegem că femeile trebuie să fie promovate aşa cum merită, iar eu am reuşit să le promovez aşa cum au meritat. Şi sunt foarte multe dintre ele care şi-au manifestat dorinţa de a merge alături de mine, fiind încântate de această decizie pe care Partidul Naţional Democrat a luat-o", a spus Simona Drăghincescu.

Cristian Gigi Chiru promite infracţionalitate scăzută în Constanța

Candidatul ALDE la Primăria Constanţa, Cristian Gigi Chiru, promite un oral sigur, cu o infracţionalitate scăzută.

Proiectul lui vizează monitorizarea oraşului şi o motivare materială a celor de la Poliţia Locală.

"Sporirea numărului de efective. Înţeleg că avem 200 de posturi neocupate la Poliţia Locală Constanţa. Şi ar mai fi aici un aspect, cel al motivării celor care asumă să îmbrace haina de poliţist, ştiind foarte bine că această meserie comportă nişte riscuri şi sunt categoric că salariul, că motivarea acestor oameni trebuie să îşi găsească soluţia în decizia politică", crede Cristian Gigi Chiru.

UNPR Brașov, discuții cu alegătorii în parcuri și cartiere

Preşedintele Organizaţiei Judeţene UNPR Braşov, Sebastian Grapă, împreună cu echipa de campanie, a întreprins, în decursul ultimelor zile, multiple acţiuni în pieţele, parcurile şi cartierele municipiului Braşov.

Membrii UNPR ce se regăsesc pe listele propuse de consilieri locali sau consilieri judeţeni au ales să vină în faţa alegătorilor pentru a se face cunoscuţi şi pentru a-şi prezenta proiectele.

Pieţele agricole şi zonele de relaxare din municipiu şi judeţ au fost principalele locuri de întâlnire cu electoratul, de la care candidaţii au dorit să afle nemulţumirile, dar şi propunerile şi aşteptările pe care le au de la viitorii edili, se arată într-un comunicat de presă.

Vă reamintim că duminică, 5 iunie, vor avea loc alegerile locale. Urnele vor fi deschise între orele 7:00 şi 21:00.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza