Preda: PMP e într-o cruciadă împotriva corupţiei

Europarlamentarul Cristian Preda a spus că Partidul Mișcarea Populară este într-o "cruciadă" împotriva corupţiei.

Adăugat: 11 Aprilie 2014
Ultima actualizare:11 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail
Europarlamentarul Cristian Preda a afirmat, vineri, la Ploieşti, într-o conferință de presă, că PMP este într-o "cruciadă" împotriva corupţiei, el subliniind că preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi cel al PNL, Crin Antonescu, nu fac parte din această mişcare.
 
"Noi suntem într-o cruciadă împotriva corupţiei şi le vom cere oamenilor să ne voteze pentru că ne dorim ca şi în România, ca şi în celelealte ţări europene, corupţia să fie penalizată drastic", a declarat Preda.
 
În context, europarlamentarul a spus că liderul democrat-liberal Vasile Blaga nu face parte din această mişcare îndreptată împotriva corupţiei pentru că familia acestuia are contracte cu "regimul Ponta".
 
"Dacă ai, cum e şeful PDL-ului, contracte prin familie cu regimul Ponta, nu porneşti la cruciadă, stai în cabinetul de preşedinte de partid. La Mişcarea Populară nu vrem contractele lui Vasile Blaga, i le lăsăm lui", a afirmat Cristian Preda.
 
Acesta a mai dat un exemplu, cel al lui Crin Antonescu, pe care l-a criticat pentru menţinerea în Comisia de revizuire a Constituţiei a lui Tudor Chiuariu.
 
"Vi se pare normal ca simultan să denunţi PSD-ul ca să-l menţii pe un condamnat definitiv în comisia de revizuire a Constituţiei? Domnul Chiuariu este condamnat definitiv, chiar dacă cu suspendare. E asta viziune liberală, despre stat de drept?", a mai afirmat Preda. 
 


Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
11 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza