Preda: Partidul Mişcarea Populară nu trebuie să devină un PDL second hand

Deputatul democrat-liberal Cezar Preda spune că actualii lideri ai Partidului Mişcarea Populară "nu s-au atins de USL, dar lovesc în PDL".

Adăugat: 6 Decembrie 2013
Ultima actualizare:6 Decembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a susţinut vineri la Buzău că Partidul Mişcarea Populară este un proiect necesar pentru ţara noastră, cu condiţia să nu devină "un PDL second hand".
    
"Mişcarea Populară este un proiect necesar pentru România, pentru coagularea celor care nu au făcut politică, a celor care sunt nehotărâţi sau nu agreează niciun partid politic de pe dreapta. Totdeauna trebuie să existe un bidon politic pentru strângerea acestor opţiuni", a declarat Cezar Preda, într-o conferinţă de presă.
    
El a afirmat, potrivit Agerpres, că Partidul Mişcarea Populară este "mort din start dacă este impurificat cu oameni frustraţi".
    
"Dacă sabotăm acest proiect prin impurificarea cu oameni frustraţi sau oameni care sunt nemulţumiţi de propriul lor obiectiv neatins în alte partide, acest proiect este mort din start", a spus Cezar Preda, care a dat ca exemplul Buzăul.

Deputatul democrat-liberal a declarat că actualii lideri ai Partidului Mişcarea Populară "nu s-au atins de USL, dar lovesc în PDL".  
    
"La Buzău acest proiect a fost omorât definitiv. Problema lor este doar dacă vor reuşi să ia ceva de la PDL, de aceea lumea vorbeşte de Mişcarea Populară ca de un PDL second hand", a mai adăugat Cezar Preda.   
    
Un grup de democrat-liberali, printre care şi fostul secretar general al PDL Buzău, avocatul Nicu Cristian, a format filiala Partidului Mişcarea Populară.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
6 Decembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza