Preda: Buzăul îl susţine pe Predoiu

PDL Buzău îl va susţine pe prim-vicepreşedintele partidului, Cătălin Predoiu, la alegerile interne din 30 noiembrie, pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale, a declarat, deputatul Cezar Preda, liderul PDL Buzău.

Adăugat: 16 Octombrie 2013
Ultima actualizare:16 Octombrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

"Buzăul este oraşul unde s-a născut şi a crescut Cătălin Predoiu, în niciun caz nu cred că ceilalţi vor vota altceva, era mai greu dacă şi Elena Udrea candida, aşa că este onorabil şi onorant să susţinem oamenii care au plecat de la noi", a spus Cezar Preda, potrivit Agerpres.

Cezar Preda a mai precizat că la nivelul judeţului vor exista cinci secţii de votare şi că cei trei candidaţi ai PDL, la alegerile prezidenţiale din 2014, vor fi aşteptaţi să-şi susţină programele.

"Pe 30 noiembrie avem alegeri interne, se va vota în cinci secţii de votare, la Buzău, Râmnicu Sărat, Nehoiu, Pătârlagele şi Pogoanele. În fiecare secţie va fi câte un reprezentant din Biroul Permanent Naţional. Cei trei candidaţi vor veni în aceeaşi zi să-şi prezinte programele în faţa Consiliului judeţean de Coordonare, în faţa a 300-400 de oameni", a afirmat deputatul PDL.

Preda a subliniat că este încrezător în şansele lui Cătălin Predoiu, care "a crescut foarte mult în sondaje în ultima lună, cu opt procente mai mult faţă de câte avea anterior".

El a mai afirmat, că "alegerile interne pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale are valenţele unui scrutin normal".

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi-a anunţat, pe 11 octombrie, într-o conferinţă de presă, înscrierea în cursa internă a Partidului Democrat Liberal pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Liderul PDL a precizat că doreşte să ofere o nouă viziune pentru România care să demonstreze un nou mod de a face politică.

"Astăzi mă voi înscrie în cursa internă a PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţia României. O fac pentru că doresc să ofer o nouă viziune pentru România, o viziune care include un nou mod de a face politică. O fac pentru că eu cred că, după 20 de ani de încercări în democraţie, este în sfârşit timpul ca să punem cu adevărat oamenii în centrul acestui proces", declara la momentul înscrierii în competiţie, Cătălin Predoiu.

Comisia de etică a PDL a validat trei candidaturi pentru alegerile din 30 noiembrie: Gheorghe Falcă (primarul Aradului), prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu şi Simona Creţu.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 Octombrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza