PPU şi-a lansat candidatul la alegerile prezidenţiale

Candidatul PPU la prezidențiale este Ramona Ioana Bruynseels, fost consilier de stat în aparatul de lucru al premierului.

Adăugat: 7 Iulie 2019
Ultima actualizare:7 Iulie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Ramona Ioana Bruynseels. Foto: gov.ro
trimite pe mail

Partidul Puterii Umaniste şi-a lansat, astăzi, la Bucureşti, candidatul la alegerile prezidenţiale.

Este vorba despre fostul consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Ramona Ioana Bruynseels, originară din Cluj şi absolventă de Harvard.

Înconjurată de familie, prieteni, sute de susţinători şi membri de partid, tânăra ardeleancă spunea că vrea să facă din România o ţară în care oamenii îşi împlinesc visurile.

Ramona Ioana Bruynseels: Românii muncesc temeinic în orice ţară s-ar afla. Ei bine, a venit timpul să o facă la ei acasă, pentru ei, pentru copiii lor. Vreau să construim împreună o Românie aşa cum ne-o dorim, un stat democratic în care domneşte legea, nu bunul plac; un stat în care instituţiile sunt transparente şi se află în slujba cetăţeanului, nu în slujba politicii fără sens; o ţară cu şcoli şi spitale moderne, cu drumuri civilizate şi cu oraşe bine conduse şi organizate.

Lansarea candidaturii Ramonei Ioana Bruynseels la funcţia de preşedinte a fost precedată de un concert al formaţiei Bere Gratis, la care au asistat toţi susţinătorii acesteia, la Sala Polivalentă din Capitală.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Iulie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza