PPDD vine cu "o sută de oferte clare" pentru România

Liderul PPDD, Dan Diaconescu, îşi propune "100 de măsuri" pe care să le ia în România odată ce ajunge la putere, de la eliminarea taxei de înmatriculare, până la eliminarea taxei radio-tv.

Adăugat: 9 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:9 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, a fost prezent la Arad, la festivitatea lansării candidaţilor locali ai partidului pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

În discursul său, Dan Diaconescu, candidat pentru o funcţie de deputat, a vorbit despre românii care muncesc în alte ţări şi pe care vrea să-i aducă acasă, dar şi despre faptul că partidul său reprezintă singura speranţă a românilor în mai bine.

Totodată, el a susţinut că PPDD are "100 de lucruri concrete care ar trebui să se întâmple în ţara asta".  

"Noi avem 100 de oferte clare, nu sunt promisiuni, 100 de lucruri concrete care ar trebui să se întâmple în ţara asta. Important este să ajungem la putere şi să le facem pe-astea 100. Altfel, USL-ul, ştiţi bine, n-are niciun fel de ofertă, ARD-ul a arătat ce se poate demonstra şi eu vă transmit atât: toţi cei care sunt mulţumiţi de viaţa actuală chiar îi rog să voteze cu USL. Cei care au fost mulţumiţi de ce s-a întâmplat până acum şase luni în România îi rog să voteze pe ARD, pe toţi ceilalţi îi invit la vot pe 9 decembrie, evident să voteze cu PPDD fiindcă n-au încotro, este singura şansă care a mai rămas românilor", a susţinut liderul PPDD.  

La evenimentul de la Arad au participat şi Monica Iacob Ridzi şi Raj Tujnaru.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
9 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza