PPDD, "singura şansă" care a mai rămas românilor

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, susţine că programul politic al partidului cuprinde 100 de măsuri menite să ajute atât românii din ţară cât şi pe cei din străinătate.

Adăugat: 14 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:14 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PPDD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat, doreşte să readucă în ţară românii care muncesc în străinătate.

Dan Diaconescu a susţinut că formaţiunea sa rămâne singura speranţă în mai bine a românilor.   

"USL-ul, ştiţi bine, n-are niciun fel de ofertă, ARD-ul a arătat ce se poate demonstra şi eu vă transmit atâta: toţi cei care sunt mulţumiţi de viaţa actuală chiar îi rog să voteze cu USL, cei care au fost mulţumiţi de ce s-a întâmplat până acum şase luni în România îi rog să voteze cu ARD, pe toţi ceilalţi îi invit la vot pe 9 decembrie, evident să voteze cu PPDD, fiindcă n-au încotro. Este singura şansă care a mai rămas românilor", a spus liderul PPDD.   

Totodată, el a susţinut că partidul său propune "100 de lucruri concrete care ar trebui să se întâmple în ţara asta".  

"Noi avem 100 de oferte clare, nu sunt promisiuni, 100 de lucruri concrete care ar trebui să se întâmple în ţara asta. Important este să ajungem la putere şi să le facem pe-astea 100", a mai  susţinut preşedintele PPDD.

Dan Diaconescu candidează la alegerile parlamentare în  acelaşi colegiu în care candidează premierul Victor Ponta.

El a declarat că s-a înscris în competiţia electorală în colegiul din Târgu Jiu unde candidează şi premierul Ponta, "pentru a-i optura acestuia accesul în Parlament".Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Flori Doman
Reporter:
Ioan Suciu
Adăugat:
14 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza