Posturile de radio din România şi China, importante în dezvoltarea relațiilor dintre cele două țări

Adjunctul ministrului chinez pentru mass media, Tian Jin, a avut discuții la postul public de radio.

Adăugat: 14 Februarie 2017
Ultima actualizare:14 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Posturile publice de radio din România şi China au o mare importanţă pentru dezvoltarea relaţiilor dintre cele două ţări, consideră adjunctul ministrului chinez pentru mass media, Tian Jin.

El este la Bucureşti împreună cu mai mulţi responsabili din Administraţia chineză de stat pentru presă, radio, film şi televiziune, pentru a identifica noi direcţii de colaborare.

A avut discuţii pe această temă şi la Societatea Română de Radiodifuziune, iar schimburile de programe, dar şi de reporteri ar urma să se amplifice în perioada următoare: 

"Radio România are o istorie îndelungată şi bogată. Ştim că Radio România prezintă şi contribuie, totodată, la dezvoltarea relaţiilor cu China. Noi sperăm ca instituţiile mass media din România, inclusiv Societatea Română de Radiodifuziune şi mass media din China să prezinte şi mai mult, în mod reciproc, ştiri, reportaje şi alte materiale realizate în cele două ţări, să prezinte situaţia reală şi să contribuie în acest mod la dezvoltarea neîntreruptă a relaţiilor dintre ţările noastre", a spus Jian Jin.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza