Ponta: Voi sprijini acel Guvern care continuă investiţiile în Sănătate şi Educaţie

Statul roman are datoria să asigure tinerilor toate conditiile pentru un trai european, susţine candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

Adăugat: 6 Octombrie 2014
Ultima actualizare:7 Octombrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC
trimite pe mail

Crearea de noi locuri de muncă, îmbunătăţirea calităţii şi a accesului la educaţie, susţinerea familiei tinere şi stimularea natalităţii pot asigura noilor generaţii un viitor în ţară, afirmă Victor Ponta.

"Fiecare copil din zona rurală trebuie să aibă dreptul să meargă la şcoală. Eu cred că investiţia noastră în Educaţie şi Sănătate şi ca preşedinte voi sprijini acel guvern care continuă toate investiţiile pe care noi le-am început în sănătate şi în educaţie", a spus Ponta, citat de  reporterul RRA,  Cătălin Purcaru. 

Iohannis: Voi încuraja partidele la dialog pentru modificarea Constituţiei

Klaus Iohannis îşi doreşte modificarea Constituţiei şi promite că va încuraja dialogul între partide pe această temă.

Candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, s-a întâlnit cu electoratul din Timişoara.

El a precizat că îşi doreşte modificarea Consituţiei, iar în cazul în care va ajunge şef al statului spune că va încuraja partidele politice la dialog pe această temă.

"Trebuie să continuăm discuţiile pe modificarea Constituţiei, în sensul de modernizare a Constituţiei, să modificăm numai aşa de dragul lui X şi lui Y nu ne duce absolut niciunde, iar dacă mandatul preşedintelui trebuie corelat cu mandatul parlamentului, sigur, este o chestiune care trebuie discutată în parlament în special, până când se găseşte cea mai bună soluţie", a spus Klaus Iohannis.  

Elena Udrea promite creşterea nivelului de trai

Candidatul Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, susţine dezvoltarea învăţământului profesional, crearea de facilităţi pentru agricultură şi exploatarea responsabilă a resurselor naturale.

Elena Udrea a declarat, cu ocazia lansării programului său prezidenţial "România Frumoasă," că nivelul de trai al cetăţenilor va creşte prin reindustrializare şi prin relansarea agriculturii.   

"Avem nevoie de un guvern care să aibă o viziune despre dezvoltarea agriculturii româneşti şi a industriei conexe agriculturii româneşti în aşa fel încât să putem să generăm locurile de muncă atât de mult dorite, dar şi să fim capabili să mâncăm produse româneşti şi în acelaşi timp să exportăm mancare românească", a spus Elena Udrea.

Tăriceanu: România are nevoie de un proiect de ţară ambiţios

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidează ca independent la alegerile de luna viitoare.

El spune că vine în faţa alegătorilor cu un proiect de ţară ambiţios şi cu un mesaj de seriozitate. 

"România are nevoie de un proiect de ţară, de un proiect ambiţios, care să o ducă pe locul pe care îl merită. Vreau pentru ţara mea mai mult, vreau pentru cetăţenii mei să trăiască mai bine, vreau să fim respectaţi, să fim o ţară demnă, o ţară privită cu respect şi de care oamenii să fie mândri!", a spus Tăriceanu.

Macovei pledează pentru independenţa Justiţiei

Candidatul independent Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, spune că va proteja şi atunci când va fi preşedintele României independenţa justiţiei.

Monica Macovei a declarat la Arad că întreaga clasă politică din Romania a lucrat şi lucrează transpartinic să creasca nivelul corupţiei.  

"Corupţia subminează competiţia liberă pe piaţă, corupţia creşte preţul produselor şi serviciilor, deci este foarte important să ne luptăm eficient cu corupţia şi fără eliminarea corupţiei nu va exista încredere în România nici politică, nici militară, nici economică şi nici marile investiţii nu vor veni şi nici locuri de muncă nu se vor crea", a spus Monica Macovei.

Agenda electorală zilei

►Liderul UDMR Kelemen Hunor este în turneu electoral în Arad unde la această oră susţine o conferinţă de presă. Apoi va participa la o serie de evenimente prilejuite de comemorarea celor 13 generali ucişi la Arad în timpul Revoluţiei paşoptiste.

►La Oradea candidatul susţinut de Partidul Popular Maghiar din Transilvania, Szilagzi Zsolt, are programată o conferinţă de presă.

►Întâlniri cu presa bucureşteană are candidatul independent Gheorghe Funar, iar candidatul Alianţei Creştin Liberale Klaus Iohannis se va întâlni la ora 13:00 cu pensionarii la sala de spectacole Cinema Patria din Capitală.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
6 Octombrie 2014
Ultima actualizare:
7 Octombrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza