Ponta: Tehnocrații au rezolvat principala problemă a țării - mi-au luat și ei doctoratul

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat pe Facebook, după ce Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare a votat cererea de retragere a titlului de doctor pentru plagiat.

Adăugat: 30 Iunie 2016
Ultima actualizare:30 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta
trimite pe mail

Postarea fostului premier Victor Ponta:

"Ok - tehnocrații au rezolvat principala problemă a țării - mi-au luat și ei doctoratul (ca Băsescu în 2012)!

Înțeleg că acum (după această mare victorie) totul va fi bine - de azi încep să crească încasările la buget, să ieșim din deficit. De azi începem să primim banii europeni pe care nu i-am luat până acum. De azi plătim subvențiile în agricultură, mărim salariile și pensiile. De azi nu mai mor bebelușii în spitale și nici nu se mai dau subiecte grele la examenul de capacitate. Și de azi nu mai suntem "marfă" pe care o vând tehnocrații ca să primească o promovare când se întorc la Bruxelles!

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrați l-a făcut doar pentru persoana mea - o ordonanță de urgență doar pentru mine, o Comisie doar pentru mine (când am primit verdictul de neplagiat în 2012 de la același CNACTDU a mai fost o teză de doctorat examinată în același timp - fac pariu că nu aveți "Curaj" să o revedeți și pe aceea", a scris fostul premier pe Facebook.

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare a stabilit că Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat şi a votat astăzi cu majoritate, cererea de retragere a titlului de doctor acordat fostului premier.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
30 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza