Ponta: Nu mi-am schimbat părerea în privinţa Codului Fiscal

Premierul a declarat că nu şi-a schimbat părerea cu privire la adoptarea Codului fiscal în forma propusă de Guvern, respectiv cu TVA de 20% şi prevederi "foarte bune" pentru mediul de afaceri.

Adăugat: 24 August 2015
Ultima actualizare:24 August 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta susţine că este bine ca liderii politici să se întâlnească, aşa cum a decis azi coaliţia de guvernare, pentru a se lua decizia finală privind noul Cod Fiscal.

"Nu mi-am schimbat deloc părerea şi anume, forma propusă de guvern, cu 20% TVA şi cu  prevederi bune pentru mediul de afaceri, pentru cei care creează locuri de muncă. Deci, eu vreau să avem Cod Fiscal şi vreau să avem TVA 20%, pentru că, din toate calculele şi strategia guvernului, sunt lucrurile de care avem nevoie. Celelalte chestiuni le stabilesc liderii politici", a spus Ponta, după şedinţa Biroului Permanent al PSD.

El şi-a exprimat convingerea că până la urmă, Codul fiscal va fi votat.

"Eu mi-am făcut treaba şi am pus pe masa Parlamentului un cod foarte bun şi sunt convins că, până la urmă, va fi votat", a declarat premierul.

Declaraţiile premierului vin după ce liderii coaliţiei de guvernare au propus noi negocieri privind Codul fiscal, iar opoziţia a fost de acord.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza