Ponta: Nu am în vedere nicio remaniere în Guvern

Premierul Victor Ponta a spus că nu are în vedere nicio remaniere sau rocadă la ministere, cu excepţia celei de la Justiţie, unde ministrul Mona Pivniceru a fost propusă pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională.

Adăugat: 26 Martie 2013
Ultima actualizare:26 Martie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Primul ministru Victor Ponta a declarat  marţi, la Palatul Parlamentului, că nu are în vedere o remaniere sau o rocadă a miniştrilor din Cabinetul său.
    
"Nu se pregăteşte, nu am eu în vedere astăzi şi zilele acestea niciun fel de remaniere, cu atât mai puţin rocadă sau orice altceva, singurul minister unde urmează să luăm o decizie este Ministerul Justiţiei. (...) Nu am în vedere în acest moment, nu ştiu ce se întâmplă mâine sau poimâine ceva neaşteptat, dar nu am în vedere niciun fel de remaniere sau rocadă cu excepţia situaţiei de la Ministerul Justiţiei", a precizat premierul.

Victor Ponta a făcut aceste precizări având în vedere solicitarea şefului statului de a fi excluşi din Guvern miniştrii cu dosare penale.

În scrisoarea trimisă, luni, premierului şi preşedinţilor Camerelor, preşedintele Traian Băsescu propune termene precise pentru rezolvarea problemelor semnalate în Raportul MCV.

Printre acestea, punctul 5 se referă la "Revocarea membrilor Guvernului care fac obiectul unor acţiuni în instanţă pentru fapte penale". Termenul fixat este de 30 aprilie.Autor:
Radio România
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
26 Martie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza