Ponta: Mă întreb dacă președintele Iohannis a făcut presiuni să fiu trimis în judecată

Premierul Victor Ponta a afirmat că îşi pune întrebarea dacă nu cumva Klaus Iohannis ar fi făcut presiuni pentru ca el să fie trimis în judecată, susţinând că "preşedintele României trebuie să fie un pic mai echilibrat".

Adăugat: 25 Septembrie 2015
Ultima actualizare:25 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Premierul Victor Ponta (stânga) și președintele Klaus Iohannis
trimite pe mail

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Victor Ponta a lăsat să se înţeleagă că preşedintele Klaus Iohannis ar fi făcut presiuni în acest sens.

Chestionat asupra presiunilor pe care ar fi putut să le facă preşedintele pentru trimiterea sa în judecată, premierul a spus că nu ştie, dar bănuieşte că şeful statului are motivele sale pentru a fi "aşa de bucuros".

"Eu mă întreb dacă nu cumva domnia-sa a făcut presiuni să fiu eu trimis în judecată că deja aceste declaraţii mi se par anormale din partea unui preşedinte al României. Dacă e aşa de bucuros bănuiesc că are motivele domniei-sale sau cunoştinţele domniei-sale", a afirmat Ponta.

Potrivit trimisului RRA în Statele Unite, Alina Stănuţă, şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, a reacţionat declarând: "Noi la nivelul Administraţiei Prezidenţiale nu dorim să facem ping-pong cu mingi de proastă factură pentru că avem treabă. Dacă domnul Ponta are suspiciuni cu privire la independenţa justiţiei se poate adresa Inspecţiei Judiciare".Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza