Ponta: Îmi doresc continuarea guvernării în formula USL

Premierul Victor Ponta a declarat că îşi doreşte continuarea guvernării în formula USL şi că va face toate eforturile pentru menţinerea acestui proiect politic.

Adăugat: 13 Februarie 2014
Ultima actualizare:13 Februarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Primul ministru Victor Ponta, a spus joi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că, atât în calitate de premier, cât şi în calitate de preşedinte al PSD, îşi doreşte continuarea guvernării în formula USL, pentru că este necesară prezenţa tuturor celor care au stat la baza formării Uniunii Social Liberale.

"Categoric îmi doresc continuarea guvernării în formula USL. (..) Voi face toate forturile ca USL-ul să treacă şi peste această criză", a spus el, la Antena 3.

Victor Ponta a precizat că va face tot efortul ca USL să rămână la guvernare, în pofida declaraţiilor făcute de oameni din diverse partide.

"Cred că seminţele dezbinării pe care domnul Băsescu le-a sădit în minţile unora, care sunt foarte activi în ultimele zile, prind roade. Şi atunci e de datoria mea, către toţi românii, să îi asifur că vreau stabilitate şi că am puterea să trec peste orice lucru care m-ar putea supăra", a declarat Victor Ponta.

El a mai afirmat că acele persoane care vorbesc despre ruperea USL fac jocul lui Traian Băsescu.

Ponta a spus că intenţionează să aibă o nouă întâlnire cu Crin Antonescu, atunci când liderul liberal va reveni în ţară.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
13 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza