Ponta îl laudă pe Mazăre pentru locuinţele sociale

Premierul Victor Ponta a participat, alături de primarul Constanţei, Radu Mazăre, la inaugurarea unor locuinţe sociale.

Adăugat: 31 August 2013
Ultima actualizare:31 August 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta a declarat  la Constanța că va propune extinderea proiectului început de primarul Radu Mazăre privind locuințele sociale şi în alte oraşe din România.

El a participat la inaugurarea  primei părți a cartierului social Henry Coandă din municipiul Constanța,  unde și-au găsit adăpost peste 3000 de persoane fără posibilități sau evacuate în urma retrocedărilor.

"Îl felicit pe Radu Mazăre că are grijă de cei fără bani. E obligaţia noastră, a tuturor, să-i ajutăm. Constanţa e un exemplu pentru toată ţara. Vreau să fur această idee, pentru că mai sunt oraşe care au nevoie de campusuri sociale. Le vom da bani de la Guvern primarilor care vor să urmeze asemenea proiecte", a spus premierul.

Edilul Constanţei, Radu Mazăre, i-a felicitat pe locuitorii cartierului de locuinţe sociale pentru modul exemplar în care se comportă.

"Mă bucur că ştiţi să vă purtaţi frumos, nu sunt scandaluri în cartier, nu se întâmplă nenorociri aşa cum prevesteau mulţi şi vă purtaţi cu grijă faţă de locuinţele în care staţi. Aveţi grijă însă cu consumurile în perioada următoare. A trecut o iarnă şi a fost cald. Vedeţi însă că vine din nou anotimpul rece şi aveţi grijă la consum. Chivernisiţi-vă!", a avertizat Mazăre.

FOTO Alexandra Cristea. Inaugurarea cartierului de locuinţe din Constanţa

Primarul a anunţat că peste câteva luni va demara cea de-a doua parte a programului, pentru extinderea Cartierului Henri Coandă cu încă 17 blocuri modulare, urmând ca lângă biserica sfinţită anul trecut să fie ridicată şi o geamie, destinată rezidenţilor musulmani din cartier.


 Autor:
Alexandra Cristea
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
31 August 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza