Ponta îi răspunde lui Băsescu. Atacul preşedintelui, "incorect".

Premierul Victor Ponta susţine că statul creează condiţiile pentru ca firmele private să asigure locuri de muncă, dar nu creează locuri de muncă în mod direct, precizând că atacul preşedintelui pe acest subiect este "incorect".

Adăugat: 19 Septembrie 2014
Ultima actualizare:19 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta consideră incorecte acuzaţiile preşedintelui Traian Băsescu.

Ponta a spus că statul creează condiţiile pentru ca firmele private să asigure locuri de muncă, dar nu creează locuri de muncă în mod direct.

"Statul nu crează direct locuri de muncă, că înseamnă să angajăm funcţionari, statul acoperă necesităţile pentru serviciile publice. Mai departe, în lumea privată, că nu mai suntem în comunism, statul creează condiţiile pentru ca firmele private să creeze locuri de muncă. Tot acest atac, pe care l-am văzut şi de la domnul preşedinte, e un atac incorect", a spus Ponta.

Potrivit lui Ponta, ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, "ne-a făcut multă cinste prin ceea ce a învăţat şi ceea ce vrea să facă pentru ţara sa",  iar declaraţia acesteia referitoare la faptul că nu Guvernul este cel care trebuie să creeze locuri de muncă este "foarte clară".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că intervenţia Guvernului în ceea ce priveşte crearea locurilor de muncă este "obligatorie" şi că afirmaţia contrară a ministrului de Finanţe, Ioana Petrescu, arată "incompetenţă profundă".Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
19 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza