Ponta face apel la refacerea USL

Liderul PSD, Victor Ponta, speră că după alegerile europarlamentare, PNL ar putea reveni alături de PSD, şi astfel s-ar reface USL.

Adăugat: 17 Martie 2014
Ultima actualizare:17 Martie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu şi Victor Ponta
trimite pe mail

Premierul Victor Ponta a făcut un apel, în şedinţa Biroului Permanent al partidului de luni, ca în teritoriu să se menţină o bună relaţie cu reprezentanţii liberali, având credinţa că, după alegerile din 25 mai, PNL ar putea reveni alături de PSD.

Totodată, Ponta a reamintit că lupta PSD se dă împotriva regimului Băsescu, care în continuare se bazează pe propagandă şi oameni cu bani.

"Deja este evident pentru toată lumea, domnul Băsescu, doamna Udrea şi-au revenit un pic, au prins curaj, iarăşi cred că lumea a uitat cine a tăiat pensiile şi salariile, cine i-a furat (pe oameni - n.r.) atâţia ani. Ei sunt adversarii noştri. Au încă un regim şi un sistem puternic, cu propagandă, cu oameni cu bani care vor să îi ajute să rămână la putere. Noi cu ei ne luptăm şi vă rog să transmiteţi în teritoriu că avem nevoie de toate forţele şi toţi aliaţii. Inclusiv, vă rog pe cât posibil - ştiu că la Iaşi e mai greu, dar în rest cred că se poate să rămânem în relaţii bune cu liberalii fiindcă, după 25 mai, eu cred vom fi din nou împreună", a spus Ponta.

Acesta a adăugat că se aşteaptă ca PSD-UNPR-PC să învingă, în alegeri, regimul Băsescu.

"Bătălia principală este, până pe 16 decembrie, chiar ca noile planuri şi noul optimism ale domnului Băsescu şi ale doamnei Udrea să se dovedească fără suport şi oamenii să nu uite cine i-a adus în situaţia actuală. Eu cred că putem să îi batem în alegeri", a conchis acesta.

PNL: Afirmaţiile lui Ponta, mincinoase

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, califică drept mincinoase afirmaţiile premierului Victor Ponta privind refacerea USL.

Ea susţine că realitatea politică din teritoriu demonstrează faptul că PSD s-a aliat cu PDL pentru a schimba majoritatea din consiliile judeţene, aşa cum este cazul la Iaşi.

Cristina Pocora spune, într-o declaraţie de presă, că PSD este un partid în care nu se poate avea încredere şi care încearcă să păcălească cetăţenii.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
17 Martie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza