Ponta: Decizia lui Antonescu de a se retrage din cursa prezidenţială, singura raţională

Liderul PSD, Victor Ponta, susţine că simte o mare tristeţe şi dezamăgire pentru un om care "i-a fost prieten şi partener în cel mai spectaculos proiect politic de dupa '89", dar crede că decizia lui Antonescu de a se retrage este singura raţională.

Adăugat: 31 Mai 2014
Ultima actualizare:31 Mai 2014

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu (stânga) si Victor Ponta
trimite pe mail

Decizia lui Crin Antonescu de a se retrage din cursa prezidenţială era, strict politic, singura raţională, dar simt o mare tristeţe şi dezamăgire pentru un om care mi-a fost partener în cel mai spectaculos proiect politic de după 1989, afirmă preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Am aflat despre decizia lui Crin de a se retrage din cursa prezidenţială! Strict politic - era singura varianta raţională, orice altceva însemna doar accentuarea dezastrului său politic şi personal! Dar simt o mare tristeţe şi dezamăgire pentru un om care mi-a fost prieten şi partener în cel mai spectaculos proiect politic de dupa '89!", menţionează Ponta.

El adaugă că a crezut din toată inima că Antonescu "putea să fie un preşedinte foarte bun al României, cu condiţia să păstreze cu orice preţ USL şi principiile sale fondatoare".

"În 2013, când principalii săi sfătuitori au devenit domnii Roşca Stănescu, Guşă şi Rareş Bogdan, i-am spus de zeci de ori că aceşti 'consilieri' îl vor impinge încet şi sigur pe drumul pe care doar Traian Băsescu îl dorea pentru Crin şi pentru PNL, drumul distrugerii USL şi al eliberării spaţiului pentru alte persoane care erau de mult pregătite şi 'acoperite' în diverse laboratoare! Sunt supărat pe mine că nu am avut destulă energie, timp şi răbdare să-l conving de ceea ce acum este evident pentru toţi! Nu simt niciun fel de resentiment faţă de Crin, îi urez numai bine şi sper sincer să aibă puterea de a privi în urmă cu alţi ochi. Şi dacă va accepta că are şi el o vină pentru ce s-a întâmplat înseamnă că ne vom reîntâlni cândva din nou pe drumul lung şi anevoios al politicii", afirmă preşedintele PSD.

Pagina de Facebook a lui Victor Ponta

Liderul liberal, Crin Antonescu, a anunţat decizia sa legată de a renunţa la candidatura pentru preşedinţia României, pentru a favoriza desemnarea, până în 15 iulie, a unui candidat al dreptei.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
31 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza