Ponta: Arestarea preventivă este pentru infractori periculoşi

Premierul Victor Ponta consideră că arestarea preventivă este pentru infractori periculoşi şi pentru fapte de violenţă.

Adăugat: 7 Mai 2015
Ultima actualizare:7 Mai 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, președinte PSD
trimite pe mail

Arestarea preventivă este pentru infractori periculoşi şi pentru fapte de violenţă, a declarat joi preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, în debutul Comitetului Executiv Naţional al partidului, care are loc la Palatul Parlamentului.

El a anunţat că a luat act de suspendarea lui Gheorghe Nichita din toate funcţiile deţinute în PSD, iar decizia va rămâne în vigoare până când acesta îşi va lămuri situaţia din punct de vedere juridic.

"Vreau să spun foarte clar, e dreptul domniei sale de a se apăra, nu ştiu ce e adevărat, ce nu e adevărat. Mi se pare total inacceptabil o parte din ceea ce am aflat din presă - urmărim persoane, facem presiuni. Şi cred că trebuie să justifice, să explice ceea ce s-a întâmplat. La fel de adevărat este că eu cred că fiecare om trebuie să plătească pentru greşelile lui, dar arestarea preventivă este pentru infractori periculoşi şi pentru fapte de violenţă. Şi cred că nici măcar dl Adomniţei, care acum e în dubă, care se bucură de răul dlui Nichita, nu trebuie neapărat să fie în arest preventiv", a spus Ponta. potrivit Agerpres.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Mai 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza