Ponta: Accept rezultatul. L-am felicitat pe Iohannis pentru victorie

Victor Ponta a declarat că acceptă rezultatul pe care l-a obținut în alegeri și l-a felicitat pe contracandidatul său, Klaus Iohannis, pentru victorie.

Adăugat: 16 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:20 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta
trimite pe mail

Într-o intervenție de la sediul de campanie, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC, Victor Ponta a mulțumit românilor că au venit la vot și a susținut că poporul are întotdeauna dreptate.

El l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victorie, acceptând că acesta este câștigătorul alegerilor.

"L-am sunat pe domnul Iohannis, l-am felicitat pentru victorie şi eu şi toţi colegii mei, cât timp vom fi în poziţii publice, ne vom face datoria faţă de ţară. În rest, v-am spus: poporul are întotdeauna dreptate şi e normal să fie aşa şi îmi doresc un singur lucru, ca să înţelegem că suntem o ţară democratică. Aşa cum eu accept rezultatul, sper să-l accepte şi cei care vor să protesteze şi nu au de ce să protesteze", a spus Ponta.

AUDIO Declarația lui Victor Ponta

Ponta a precizat că  nu-şi va da demisia din funcţia de prim ministru întrucât nimeni nu i-a cerut acest lucru şi  "nu e nevoie de aşa ceva".

"Resping categoric că îmi dau demisia câtă vreme niciunul dintre colegii mei nu mi-a cerut acest lucru", a spus Ponta la Antena3.

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea,  a precizat la sediul PSD că, potrivit numărătorii paralele a PSD, Klaus Iohannis a câștigat alegerile cu 53%.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
16 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:
20 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza