Poliţia recomandă folosirea tuturor punctelor de trecere de la graniţa României

Poliția de frontieră recomandă folosirea tuturor punctelor de trecere de la graniţa României și a postat pe site-ul său o aplicaţie care arată cât de aglomerat este un punct de frontieră.

Adăugat: 27 Decembrie 2015
Ultima actualizare:27 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Pentru evitarea aglomeraţiei în vămi, Poliţia de Frontieră recomandă folosirea tuturor punctelor de trecere de la graniţa României.

Potrivit unui comunicat de presă, a fost suplimentat personalul şi au fost deschise toate căile de acces, dar este posibil să crească valorile de trafic la ieşire, prin graniţa de vest, dar şi la intrare, la graniţa cu Republica Moldova, din cauza celor care vin în ţara noastră pentru a petrece sărbătorile pe stil vechi.

În plus, Poliţia de Frontieră a postat pe site-ul său o aplicaţie care arată cât de aglomerat este un punct de frontieră.

Programul poate fi accesat de pe orice calculator sau telefon mobil cu acces la internet şi folosete un modul de navigaţie furnizat de Google Maps.

Nivelul de aglomeraţie în vămi este indicat cu verde pentru timpi de aşteptare de până la 20 de minute, cu galben când frontiera poate fi traversată în cel mult o oră şi cu roşu dacă depăşeşte acest interval de timp.
 Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza