PNTCD şi-a lansat candidaţii la europarlamentare

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi-a lansat sâmbătă oficial, campania electorală, precum şi candidaţii pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Adăugat: 26 Aprilie 2014
Ultima actualizare:26 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Aurelia Pavelescu, liderul PNTCD
trimite pe mail

Liderul formaţiunii, Aurelian Pavelescu, a afirmat că această campanie îi este dedicată fostului preşedinte al partidului, Corneliu Coposu.

"PNŢCD este partidul european prin excelenţă, este partidul pro civilizaţie europeană. Vocea PNŢCD trebuie să se audă în Europa. Patru au fost proiectele de ţară ale lui Corneliu Coposu: intrarea în Uniunea Europeană şi NATO, singurele care s-au şi întâmplat, restaurarea monarhiei şi unirea cu Basarabia", a spus el.

Simona Man, liderul PPDD: "PPDD cu suflet de român"

Simona Man, preşedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost prezentă la Arad, cu ocazia lansării candidaţilor la alegerile europarlamentare.

Ea a îndemnat alegătorii să voteze cu partidul său pe care l-a numit "PPDD cu suflet de român".

"Ne dorim ca România să intre cu adevărat în spaţiul Schengen, ne dorim ca românii să fie oameni cu drepturi deplini şi români cu drepturi depline în Europa şi cetăţeni cu adevărat europeni. Vrem să fim acolo, vrem să facem cinste românilor, vrem să promovăm românismul, vrem să promovăm tradiţia românească în Europa", a spus ea, potrivit corespondentului RRA, Ioan Suciu.

PNL a lansat manifestul pentru Parlamentul European intitulat "Prosperitate. Naţiune. Libertate".

Documentul arată că PNL va lupta, printre altele, pentru finanţarea suplimentară a agriculturii, reducerea tarifelor la telefonie şi scăderea şomajului în rândul tinerilor.

Europarlamentarul Adina Vălean, candidat pentru un nou mandat, a declarat că manifestul a fost întocmit în baza experienţei membrilor PNL în Parlamentul European.

"În politica economică şi fiscală, suntem împotriva oricărei coordonări sau convergenţe de natură fiscală. Dorim, de asemenea, să sprijinim accesul legal al întreprinderilor mici şi mijlocii la finanţare. O altă idee pe care o avem este aceea de a sprijini companiile româneşti prin introducerea la nivel european a etichetei de companie europeană", a spus Adina Vălean, citată de redactorul RRA, Ioana Tănase.

Monica Macovei: Corupţia costă

La întâlnirea cu pensionarii din municipiul Deva, europarlamentarul PDL Monica Macovei, candidat pentru un nou mandat, a discutat despre lupta împotriva corupţiei. Monica Macovei a arătat care este impactul acestui fenomen asupra cetăţenilor ţării.

"Corupţia costă. Nu vorbesc de şpaga care pleacă de la A la B, ci de faptul că atunci când sunt contracte publice totul e mai scump. De exemplu, aţi auzit că în România kilometrul de autostradă e mai scump decât oriunde în altă parte, da, sau când asfaltezi o stradă. Asta înseamnă că în spate a fost corupţie ca să-ţi dau contractul ţie cu o sumă mai mare decât preţul pieţei", citează corespondentul RRA, Dorin Corpade.

UDMR abordează subiecte care interesează tinerii

Candidatul UDMR, Antal Lorant, a vorbit cu alegătorii din regiunea Gheorgheni, din judeţul Harghita, despre importanţa muncii desfăşurate consecvent şi cu tenacitate, care aduce mereu rezultate.

Antal Lorant s-a întâlnit şi cu cetăţenii din comuna Ciumani, cu care a discutat despre prejudecăţile pe care tinerii le întâmpină în încercarea de a-şi materializa ţelurile, se arată într-un comunicat de presă.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
26 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza