PNŢCD, PER şi UNPR merg alături de PDL, la alegerile din Capitală

Deputatul PDL, Vasile Gherasim, a declarat că democrat-liberalii vor participa, la alegerile locale din Capitală, alături de PNŢCD, PER şi UNPR.

Adăugat: 20 Martie 2012
Ultima actualizare:20 Martie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Democrat-liberalii vor participa la alegerile locale, în Capitală, într-o formulă de alianţă din care vor mai face parte PNŢCD, PER şi UNPR, a declarat, marţi, deputatul Vasile Gherasim, membru în Biroul Permanent al Organizaţiei PDL Bucureşti.
    
"La nivelul Capitalei se vor organiza alegeri în formula unei alianţe PDL, PNŢCD, PER şi UNPR", a spus Gherasim.

Deputatul PDL a precizat că varianta de culori pe care se va merge este "verde cu alb".
    
În ceea ce priveşte candidaturile la sectoarele Capitalei, democrat-liberalul a spus: "În proporţie de 99%, dar putem spune definitiv, la sectorul 1 candidatul va fi Toader Paleologu".

Totodată, Vasile Gherasim a dat şi numele candidaţilor de la primăriile din Bucureşti, mai puţin cel de la sectorul 5, unde "încă există discuţii între un candidat PDL sau unul UNPR", conform Agerpres.
    
"La sectorul 2, candidatul va fi Neculai Onţanu, la sectorul 3 - Liviu Negoiţă, la sectorul 4 - Cristian Popescu Piedone, la sectorul 5 încă există discuţii între un candidat PDL sau unul UNPR şi la sectorul 6 aprobat este Cristian Poteraş", a mai afirmat Gherasim.
    
Referitor la candidatul care ar urma să fie propus pentru Primăria Capitalei, Vasile Gherasim a susţinut că "din sondaje la Primăria Generală rezultă că s-ar preta la această funcţie o doamnă, o femeie".

Guvernul a decis ca scrutinul pentru alegerea primarilor și a consilierilor locali să aibă loc în data de 10 iunie 2012.
 Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
20 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza