PNȚCD a renunțat la campania electorală pentru o zi. Vezi de ce

PNŢCD Timiş a decis să întrerupă, pentru o zi, campania electorală la Timişoara, în memoria lui Corneliu Coposu.

Adăugat: 20 Mai 2012
Ultima actualizare:20 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidaţii PNŢCD Timişoara au renunţat, duminică, la campania electorală, în memoria lui Corneliu Coposu, care în 20 mai ar fi împlinit vârsta de 98 de ani, fiind depuse coroane de flori la bustul acestuia.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de PNŢCD Timiş, formaţiunea a decis să întrerupă, pentru o zi, campania electorală la Timişoara, în memoria lui Corneliu Coposu.

"La Timişoara, am decis ca azi (duminică - n.r.) să nu facem campanie electorală. Azi, 20 mai 2012, se împlinesc 98 de ani de când s-a născut seniorul Corneliu Coposu, considerat preşedintele moral al românilor, un om de o moralitate desăvârşită, care a suferit întreaga viaţă pentru poporul român şi pentru a promova principiile PNŢ. Pentru a marca această importantă zi, la fel ca în fiecare an, am depus flori la bustul seniorului de pe bulevardul din Timişoara care îi poartă numele", spun reprezentanţii PNŢCD.

Corneliu Coposu s-a născut în 20 mai 1914, în localitatea Bobota, judeţul Sălaj, şi a murit la 11 noiembrie 1995, la Bucureşti.
 Autor:
Luminiţa Apostol
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
20 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza