PNL vrea să-l dea jos pe Tăriceanu de la şefia Senatului

Copreşedintele liberal, Alina Gorghiu, susţine că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu întruneşte calităţile necesare pentru a ocupa această funcţie.

Adăugat: 29 Martie 2016
Ultima actualizare:29 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, copreşedinte PNL
trimite pe mail

PNL a început de astăzi să strângă semnături pentru schimbarea lui Călin Popescu Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului.

Copreşedintele liberal Alina Gorghiu consideră că acesta este un demers de bun simţ deoarece Călin Popescu Tăriceanu nu întruneşte calităţile necesare pentru a ocupa această funcţie.

Alina Gorghiu a mai spus că PNL va discuta şi cu reprezentanţii UNPR-ului, care şi-au manifestat aceaşi intenţie.

Copreşedintele liberal nu a oferit nici un nume privind înlocuitorul lui Călin Popescu Tăriceanu şi a precizat că pentru moment important este ca acesta să fie schimbat.

La rândul său, Vasile Blaga, copreşedinte liberal şi fost lider al Senatului a refuzat că precizeze dacă doreşte sau nu să-l înlocuiască pe Călin Popescu Tăriceanu.

Parlamentarii UNPR analizează, în această perioadă, dacă vor susţine sau nu înlocuirea lui Călin Popescu-Tăriceanu de la şefia Senatului, a precizat preşedintele formaţiunii, Valeriu Steriu.

"În clipa de faţă am avut o discuţie cu colegii de la Senat pentru a avea un punct de vedere al nostru, al UNPR-ului. Analiza va continua după şedinţa de plen comun pe care o avem la această oră şi, în funcţie, de tot ce ne iese în această analiză, vizavi de meritele pe care le-a avut domnul preşedinte Tăriceanu, în conducerea Senatului, în primul rând faţă de cetăţenii României, în primul rând faţă de români vom vedea dacă participăm sau nu participăm la acest demers", a spus Valeriu Steriu.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza