PNL: Victor Ponta a premeditat ruperea USL

Liberalii susțin că liderul social-democraţilor şi copreşedinte al USL, Victor Ponta, a premeditat ruperea Uniunii Social Liberale.

Adăugat: 24 Februarie 2014
Ultima actualizare:24 Februarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Crin Antonescu, liderul PNL
trimite pe mail

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat luni, la Viena, că nu mai este optimist în ceea ce priveşte păstrarea USL, după ce premierul Victor Ponta a anunţat că nu are de gând să dea curs solicitărilor PNL.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al liberalilor, Cristina Pocora, spune, de asemenea, că Victor Ponta a premeditat ruperea USL.  

"Domnul Victor Ponta şi PSD duc de mai bine de două săptămâni o campanie susţinută de a distruge USL-ul şi de a scăpa de PNL. Este foarte hotărât să rupă USL-ul, vrea să aibă propriul guvern, un guvern în care se simte mult mai confortabil cu domnii Oprea şi domnul Constantin, decât cu Klaus Iohannis", a spus Cristina Pocora.   

Vă reamintim că premierul Victor Ponta a declarat, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că este mandatat să negocieze formarea unui nou cabinet, până pe 8 martie, dacă liberalii decid marţi să se retragă din Executiv.

Victor Ponta a mai precizat că nimeni din USD nu va iniţia vreo acţiune de revocare a lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Senatului.  

"Nimeni dintre senatorii USD nu va iniţia vreo acţiune, vreo procedură de revocare a domnului Antonescu din funcţia de preşedinte al Senatului şi, din acest punct de vedere, decizia este foarte clară", a mai declarat, luni, Victor Ponta.Autor:
Radio România
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
24 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza