PNL va vota împotriva Guvernului Dăncilă

Liberalii au anunţat că vor vota împotriva cabinetului Dăncilă şi că "le vor face viaţa grea" miniştrilor propuşi.

Adăugat: 28 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:28 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL
trimite pe mail

La audierile de mâine, liberalii "le vor face viaţa grea" miniştrilor propuşi, cu întrebări din promisiunile electorale, susţine preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Biroul Politic Naţional al PNL şi grupurile parlamentare ale partidului s-au reunit azi pentru a pune la punct strategia partidului.

Liberalii susţin că nu au nicio aşteptare de la viitorul guvern PSD - ALDE şi speră ca acesta să nu obţină votul de încredere mâine, în Parlament.

PNL face apel către toţi parlamentarii responsabili, să nu voteze noul Cabinet, întrucât, afirmă liberalii, actuala guvernare nu este interesată de viitorul României, ci de împărţirea banilor publici.

Recent, preşedintele PNL, Ludovic Orban afirma despre miniştrii propuşi că nu cunosc domeniul pe care îl vor conduce.

Liberalii au mai criticat şi calendarul stabilit pentru votul privind învestirea noului Cabinet şi acuză conducerile celor două camere ale Parlamentului că nu au alocat destul timp pentru audieri şi dezbateri serioase.

Atât USR, cât şi PMP au anunţat că nu vor vota pentru învestirea cabinetului Viorica Dăncilă. UDMR se reuneşte, mâine dimineaţă, pentru a lua o decizie.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza