PNL va vota Codul Fiscal cu TVA de 19%

Partidul Naţional Liberal va vota proiectul de lege privind Codul Fiscal dacă TVA-ul va fi redus la 19%, a declarat, astăzi, copreşedintele liberalilor, Vasile Blaga.

Adăugat: 22 Iunie 2015
Ultima actualizare:22 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Blaga, copreşedintele PNL
trimite pe mail

Vasile Blaga a afirmat că propunerea, respinsă iniţial de Guvern, a aparţinut PNL.

Liderul PNL a subliniat, azi, într-o conferinţă comună de presă cu Alina Ghorghiu, că noul Cod Fiscal conţine o serie de măsuri de relaxare.

Pe de altă parte, Blaga a criticat faptul că pentru reducerea TVA la 19 la sută nu există un studiu de impact şi o întelegere cu creditorii internaţionali.

Amintim că, premierul Victor Ponta a anunţat că deputaţii din coaliţia de guvernare vor vota miercuri reducerea TVA la 19 la sută, în loc de 20 cât se stabilise iniţial.

În plus, susţine prim - ministrul, ar fi posibil ca această cotă să fie aplicată chiar înainte de 1 ianuarie.

Andrei Chiliman va fi suspendat din funcţiile de partid dacă va fi privat de libertate

În altă ordine de idei, la aceeaşi conferinţă de presă, copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat că, în momentul în care, va exista o măsură privativă de libertate împotriva primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, acesta va fi automat suspendat din toate funcţiile deţinute în partid, mai puţin cea de membru.

Vasile Blaga a mai spus că această calitate se pierde la prima condamnare definitivă.

Liderul PNL a precizat că va purta, astăzi, o discuţie cu Andrei Chiliman despre situaţia în care este implicat, ne-a informat redactorul nostru Alina Bordeiaşu.

 Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza