PNL va participa pe liste proprii la alegerile europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că este dificil ca opoziţia să se prezinte cu candidaţi comuni în aceste alegeri.

Adăugat: 2 Septembrie 2018
Ultima actualizare:2 Septembrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PNL va participa pe liste proprii la alegerile europarlamentare de anul viitor, a anunţat, astăzi preşedintele partidului, Ludovic Orban.

El a precizat că este dificil ca opoziţia să se prezinte cu candidaţi comuni în aceste alegeri.

"E complicat să vorbim de candidaţi comuni la europarlamentare pentru că depinde de afilierea fiecărei formaţiuni politice la unul din grupurile politice de la nivelul Parlamentului European. Noi vom participa pe liste proprii, suntem forţa de dreapta din România care va participa la un nou succes al Partidului Popular European la nivel european pentru a putea continua reformele serioase care au fost începute în timpul actualei preşedinţii şi care de altfel au dus la o perioadă de patru-cinci ani de zile de creştere economică continuă", a spus Ludovic Orban.

Redactorul RRA, Alina Bordeiaşu, preciează că declaraţia vine în contextul în care, ieri, liderul PMP, Eugen Tomac, a anunţat că a fost mandatat să discute cu PNL şi cu USR pentru a crea un pol anti-PSD, pasul următor fiind stabilirea unei liste comune pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Zilele trecute, şi vicepreşedintele ALDE Ioan Ţintean a afirmat într-o conferinţă de presă că liberal-democraţii au stabilit să meargă pe liste proprii la europarlamentarele de anul viitor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Septembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza