PNL va participa la sesiunea extraordinară

Liberalii anunță că vor participa la sesiunea extraordinară a Parlamentului, dar vor să fie trecute noi subiecte pe ordinea de zi.

Adăugat: 31 Iulie 2017
Ultima actualizare:31 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, președintele PNL
trimite pe mail

PNL a anunţat că va participa la sesiunea extraordinară, dar doreşte ca pe agendă să se afle şi alte subiecte, precum numirea Consiliului de Aministraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

"Mi se pare foarte ciudată convocarea unei sesiuni extraordinare în vederea transferului ELCEN-ului către municipiul Bucureşti. Eu cred că mai sunt nişte paşi care trebuie făcuţi şi nu cred că parlamentarii trebuie să îşi asume răspunderea unor chestiuni legale care nu au fost rezolvate până acum de executiv. Vom şi solicita să suplimentăm eventuala ordine de zi cu puncte cum ar fi, de exemplu, numirea Consliului de Administraţie la Radio, unde nu funcţionează toate organismele legale", a spus Ludovic Orban, preşedintele PNL.

Coaliţia de guvernare ar urma să decidă, astăzi, şi dacă va fi sesizată Curtea Constituţională în legătură cu un eventual conflict juridic între Ministerul Public şi Parlament.

Şefa comisiei de anchetă privind alegerile din 2009, Oana Florea, invocă refuzul Parchetului General de a pune la dispoziţia Legislativului, în copie, dosarul clasat vizând scrutinul prezidenţial.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza