PNL va depune o moţiune împotriva ministrului Justiţiei

Liderul liberal, Ludovic Orban, anunță depunerea unei moțiuni împotriva ministrului Justiției.

Adăugat: 22 Octombrie 2018
Ultima actualizare:22 Octombrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, președintele PNL
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal intenţionează să depună o moţiune în parlament împotriva ministrului justiţiei, după criticile dure pe care Comisia de la Veneţia le-a formulat faţă de modificările aduse legislaţiei din domeniul judiciar.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Băileşti, în judeţul Dolj, că legislativul de la Bucureşti ar trebui să ceară asistenţa Comisiei de la Veneţia pentru a aduce la standardele europene Legile justiţiei.

Ludovic Orban: Aşteptăm ca domnul Tăriceanu şi cu domnul Dragnea să formuleze această solicitare, pentru că suntem în ceasul al 12-lea. Practic, cele două rapoarte ale Comisiei de la Veneţia vor fi baza tuturor demersurilor ulterioare care vor fi realizate în privinţa României, atât la nivelul Comisiei Europene, Parlamentului European, Adunării Parlamenatre a Consiliului Europei, GRECO - Grupul Statelor Anticorupţie şi la nivelul tuturor celorlalte entităţi în care România este parte, inclusiv în privinţa atitudinii partenerului nostru strategic, Satele Unite ale Americii.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 Octombrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza