PNL va aproba orice solicitare de ridicare a imunității parlamentarilor

Președintele PNL afirmă că indiferent de solicitarea de ridicare a imuntății unui parlamentar, votul liberalilor din Senat va fi unul la vedere.

Adăugat: 16 Februarie 2015
Ultima actualizare:16 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Gorghiu, copreședinte PNL
trimite pe mail

Pe viitor, senatorii PNL vor aproba orice cerere a procurorilor de ridicare a imunităţii, indiferent de parlamentarul vizat, susţine copreşedintele partidului, Alina Gorghiu.

Liberalii au analizat astăzi votul dat săptămâna trecută în Senat în privinţa cererii DIICOT de încuviinţare a începerii urmăririi penale a fostului ministru al Economiei, senatorul Varujan Vosganian.

Alina Gorghiu a precizat că ceea ce s-a întâmplat joia trecută, când senatorii au respins cererea anchetatorilor, a fost un accident.

"S-a decis că votul, indiferent de solicitarea care va veni şi indiferent pentru ce persoană va veni o eventuală solicitare, votul colegilor din Senat va fi unul la vedere. La Cameră, din fericire, această decizie politică a fost ferm aplicată din momentul în care s-a luat, a fost votul la vedere, va fi un vot la vedere şi nu cred că va mai exista nici un fel de derapaj al nici unui parlamentar al Partidului Naţional Liberal", a spus Alina Gorghiu.

În ceea ce priveşte intenţia PNL de a-l schimba de la şefia Senatului pe Călin Popescu-Tăriceanu, copreşedintele liberal Vasile Blaga a spus că există discuţii cu celelalte grupuri parlamentare în vederea creării unei noi majorităţi, dar că până acum nu s-a concretizat nimic, transmite redactorul RRA,  Alexandra Cristea.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
16 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza