PNL: Târgu Jiu a rămas în anii '90

Liberalii îi acuză pe social democrați că, sub concuderea lor, municipiul Târgu Jiu a rămas în anii '90.

Adăugat: 8 Mai 2016
Ultima actualizare:8 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal, filiala Târgu Jiu, a organizat o conferinţă de presă la care a fost prezent şi Gheorghe Pecingină, avocat care face parte din echipa candidatului liberal pentru primăria oraşului.

Gheorghe Pecingină a criticat modul în care PSD a condus judeţul Gorj.

"/.../ de acord cu reprezentanţii PSD-ului, ei au spus cum au condus, de fiecare dată după ce se ajunge în preajma alegerilor vin şi spun că vor face lucruri. Nu au fost capabili să le facă până acum. Ei nu au spus că au oameni competenţi şi oameni integri. PSD-ul îşi are oamenii săi de suflet. Ştim şi noi. Îşi au pilele, îşi au cumetriile care le pun pe funcţii şi de asta judeţul merge cum merge, de asta judeţul nu are investitori, de asta judeţul şi municipiul Târgu Jiu a rămas în anii '90", a spus Pecingină.

La primăria municipiului Târgu Jiu, din partea PSD candidează Octavian Lupulescu, precizează corespondentul nostru, Răzvan Stoichiţoiu.

Proiectele PSD "ţin cont de nevoile cetăţenilor"

La prezentarea oficială a candidaţilor PSD în judeţul Tulcea a prticipat şi secretarul general al partidului, Marian Neacşu.

Potrivit corespondentului nostru, Irinel Călin, Marian Neacşu a susţinut că toate proiectele PSD care sunt propuse în acest judeţ, ţin cont de nevoile cetăţenilor.

"Suntem pregătiţi, în momentul de faţă, să vă prezentăm angajamentul nostru pentru municipiu. Poate ceva mai nou este angajamentul nostru pentru cartierul dumneavoastră, pentru că problemele inventariate în zona dumneavoastră sunt, în momentul de faţă, puse în proiecte, în priorităţi şi vă rog să aveţi încrederea, că toate au o bază reală şi sustenabilă, în sensul că pot fi finanţate", a susținut Marian Neacşu.

Ştefan Herchi (ALDE): Sunt adeptul absolut al privatizării regiilor autonome

Vicepreşedintele ALDE Bihor, Ştefan Herchi, candidează pentru funcţia de primar al municipiului de pe Crişul Repede.

La Oradea, liberal-democraţii vor propune cel puţin o privatizare a unei foste regii autonome care a fost transformată în societate pe acţiuni în timpul actualei administraţii liberale, a spus Ştefan Herchi.

"Eu sunt adeptul absolut al privatizării regiilor autonome. Vândut OTL-ul, apă, canal, tot. Asta este o decizie politică la nivel local. În contractul acela se pot prevedea nişte clauze foarte clare, nu are voie să depăşească un anumit plafon al tarifelor, când l-a depăşit ai reziliat contractul că ai temei contractual şi ai terminat cu el, vine altul. Problemele sunt puţin mai complicate, nu este aşa de simplu, dar n-a murit nimeni din cauza asta că a privatizat ceva", a spus Ştefan Herchi, într-o declaraţie consemnată de corespondentul Radio România Actualităţi, Stelian Radu Cacuci.

UDMR: Localele, la fel de importante ca alegerile parlamentare

Alegerile locale vor fi la fel de importante ca cele parlamentare, care vor avea loc în toamnă, consideră liderul UDMR, Kelemen Hunor.

El a vizitat municipiul Braşov, unde a susţinut că anul viitor urmează să fie amendată Constituţia şi să se reformeze administraţia şi învățământ.

Acestea constituie trei argumente foarte importante pentru a demonstra de ce este necesar să fim prezenți în toate forurile decizionale, la nivel local şi național, a precizat Kelemen Hunor.

În judeţul Sălaj, în comuna Vârşolţ, s-a aflat deputatul Uniunii Sereş Déneş, care a vorbit despre importanța conservării valorilor şi tradiţiilor etnice care reprezintă un model pentru tineri şi care vor păstra această comunitatea maghiară din Sălaj puternică şi solidară.

Mihai Daneş (USB): Cetăţeanul să devină prioritate pentru administraţia publică locală

Candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul, pentru Primăria sectorului 6, Mihai Daneş, se declară hotărât să ofere bucureştenilor o alternativă, iar cetăţeanul să devină prioritate pentru administraţia publică locală.

"Viaţa m-a adus în faţa aroganţei, m-a adus în faţa cinismului, bunului plac al acestor administraţii publice şi m-am gândit că ar trebui să fac ceva să ofer concetăţenilor mei, oamenilor din Sectorul 6, altceva: adică, atunci când ajung la primărie, să găsească acolo un loc în care să fie bine primiţi, atunci când au nevoie, ea să fie luată în seamă", a declarat Mihai Daneş.

Proiectele lui Severin pentru București

Partidul Dreptăţii Sociale şi-a prezentat astăzi candidaţii pentru Bucureşti.

Adrian Severin încearcă să câştige voturile celor din capitală pentru funcţia de primar general.

El spune că mesajele pe care le va transmite cetăţenilor vor fi oneste şi nu va promite nimic din ceea ce legea nu permite.

Dacă va fi ales primar general, Adrian Severin îşi propune printre altele să se concentreze asupra proiectelor sociale.

"Ceea ce am încercat să facem ca proiecte sociale de orice tip, de la cluburi de dezbatere, până la case pentru socializarea oamenilor bătrâni şi singuri şi pensionari, toate aceste au în vedere nu numai un ajutor pe care vrem să-l dăm unora spre a-şi trăi viaţa mai decent, ci şi constituirea unei comunităţi de bucureşteni aptă să-şi definească interesele şi să-şi apere singură aceste interese", a spus Severin.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza