PNL, solidar cu cetăţenii belgieni şi comunitatea europeană

PNL este alături de comunitatea europeană şi de cetăţenii belgieni, în această zi tragică, pentru întreaga Europă, se arată în comunicatul trimis presei.

Adăugat: 22 Martie 2016
Ultima actualizare:22 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL
trimite pe mail

Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe, susţine, în document, că atentatele de la Bruxelles confirmă faptul că terorismul loveşte fără milă şi că, în ciuda eforturilor făcute de serviciile de informaţii belgiene, aceste evenimente tragice nu au putut fi evitate.

”Un atentat perfid în inima Uniunii Europene ne-a șocat pe toți și ne-a confirmat că terorismul lovește fără milă și că în ciuda eforturilor serviciilor de informații belgiene asemenea drame nu au putut fi preîntâmpinate. Chiar dacă suntem cu toții profund marcați de evenimentele din această dimineață încercăm să ne îndreptăm astăzi  gândurile către victimele nevinovate dar, mâine, ne dorim ca dezbaterea despre securitatea Uniunii Europene să fie concretă și aplicată pe desfășurările actuale. Avem nevoie să căutăm nu doar soluții pentru rezolvarea consecințelor acțiunilor teroriștilor, ci în mod obligatoriu trebuie să mergem la rădăcina cauzelor acestui flagel. Atacurile teroriste repetate în Europa scot în evidență necesitatea unui răspuns european puternic”, precizează Ionuț Stroe.

"Partidul Național Liberal este alături de comunitatea europeană-internațională în această zi groaznică pentru Europa.Ne declarăm profund marcați iar gândurile noastre se îndreaptă către victimele acestor atentate", se mai scrie în comunicatul PNL.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza