PNL şi PDL stabilesc ultimele detalii înaintea fuziunii

Echipele centrale de negociere ale PNL şi PDL au continuat şi luni discuţiile în vederea stabilirii calendarului de fuziune.

Adăugat: 7 Iulie 2014
Ultima actualizare:7 Iulie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL
trimite pe mail

Liderii celor două formaţiuni politice dau asigurări că până în 15 iulie vor fi finalizate statutul, proiectul de ţară şi protocolul de fuziune dintre cele două formaţiuni. 

Vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban a precizat că documentele ar putea fi ratificate de forurile de conducere la nivel naţional ale PNL şi PDL în 26 iulie.

El a mai spus că până la începutul lunii viitoare ar urma sa fie desemnat candidatul comun pentru alegerile prezidenţiale.

Vasile Blaga, optimist

Şi preşedintele PDL, Vasile Blaga, s-a declarat optimist în ceea ce priveşte viitorul politic al PDL şi PNL.

Blaga a precizat, luni, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, că în zilele următoare va fi stabilită şi data congreselor în vederea fuziunii celor două formaţiuni.

"Probabil astăzi, mâine cel târziu va fi stabilită şi data congreselor", a declarat el.

Vasile Blaga a reafirmat că cele două partide trebuie să treacă peste chestiunile care le-au despărţit în trecut. 

"Suntem într-un plin proces de fuziune, Partidul Democrat Liberal şi Partidul Naţional Liberal şi eu privesc spre viitor pentru că au fost destule lucruri care ne-au despărţit în ultimii ani. Nu cred că cineva din clasa politică românească trebuie să-şi aducă aminte cu plăcere de ce s-a întâmplat în vara anului 2012", a mai spus liderul democra-liberalilor. Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Cătălin Purcaru
Adăugat:
7 Iulie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza