PNL respinge asumarea răspunderii Guvernului pe Codul Fiscal

PNL susține că este neadecvată graba cu are PSD încearcă să treacă proiectul Codului Fiscal prin angajarea răspunderii, fără o dezbatere serioasă.

Adăugat: 28 Februarie 2015
Ultima actualizare:28 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Gorghiu, copreședinte PNL
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal susţine relaxarea fiscală, însă nu este de acord cu modul în care Guvernul Ponta doreşte să-şi asume răspunderea pe proiectul de Cod Fiscal.

Copreşedintele liberal Alina Gorghiu spune că aceste măsuri trebuie însoţite permanent de reforme.

"Mi se pare neadecvată graba cu are PSD încearcă să treacă acest proiect de Cod Fiscal fără o dezbatere serioasă, ba chiar ameninţând că o va face prin angajarea răspunderii. PNL va susţine relaxarea fiscală, însă respingem compromiterea unor politici utile prin slaba pregătire şi amatorismul altora, pentru că un eşec al măsurilor PSD va avea ca efect colateral, din păcate, o majoră dificultate de acceptare publică pe viitor a unor măsuri liberale şi a unor programe de natură liberală care să susţină real şi pe termen lung economia românească. De aceea, am supus-o şi o repetăm, politica noastră de relaxare fiscală va fi permanent însoţită de măsuri de reformă structurală", a spus Gorghiu.

PNL prezintă  în Bucureşti principalele elemente ale programului de guvernare pe care-l consideră alternativa la măsurile economice şi fiscale ale Cabinetului Ponta.

Programul de guvernare pregătit de liberali este unul sustenabil bazat pe realităţile economice, susţine prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, care este şi propunerea partidului pentru funcţia de prim-ministru.

În opinia sa, PNL este pregătit să-şi asume provocarea de a da României o bună guvernare dar şi o reformă a partidelor politice.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
28 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza